John en Mike bespreken de taakverdeling van hun plannen met de rest van de groep

John en Mike bespreken de taakverdeling van hun plannen met de rest van de groep

Nu John en Mike hebben besloten om de leiding te nemen, grijpen de twee het centraal aan om de taakverdeling te bespreken. Ik wil dat jullie het financiële aspect en de afspraken buiten de deur met bedrijven regelen zegt John tegen Jeffry, Brandon en Hiske. We willen een goed financieel overzicht en we willen graag alle risico’s uitsluiten benadrukt hij. De drie zullen hun werkzaamheden terugkoppelen aan John, Mike of Adriaan. De groep is het helemaal eens met deze taakverdeling. Naast de taakverdeling, brengt Mike ook de bouwplannen naar voren. Nu is de eerste prioriteit een wateraansluiting en nieuwe woonruimte zegt hij. John voegt eraan toe dat het over ongeveer twee maanden heel erg koud wordt buiten en dat de tenten dan niet genoeg beschutting meer geven. Dan lig je echt te vernikkelen verzekert hij. Zonder enig bezwaar gaat de groep akkoord met plannen van John en Mike. Aan de slag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *