John en Mike willen de leiders van de groep worden

John en Mike willen de leiders van de groep worden

Sinds het begin van Utopia 2 kunnen John en Mike het al goed met elkaar vinden. De twee liggen op een lijn wat betreft het bouwen en hun toekomstplannen voor Utopia. Vandaag bespreken de twee hun plan van aanpak. Er moet echt wat gaan gebeuren want het wordt te koud in de nacht zegt John. De twee speculeren dan ook over een nieuwe slaapplaats. Na kort overleg zijn ze het erover eens hoe ze het willen aanpakken. Wij zijn leiders en wij zijn aanpakkers zegt Mike. Hij stelt dan ook voor om samen met John te bepalen welk doel ze iedere week moeten behalen. Zij lopen achter ons aan dus wij moeten zeggen wat ze moeten doen gaat hij verder. Hier is John het mee eens en de twee praten nog lang door over hun leiderschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *