Jessie voelt groepsdruk en daar voelt ze zich niet fijn bij

Jessie voelt groepsdruk en daar voelt ze zich niet fijn bij

Jessie is druk bezig geweest met sporten maar het zit haar niet lekker. Ze voelt een druk vanuit de groep, waardoor ze zich niet fijn voelt om iets voor zichzelf te doen. Wanneer ze Hiske tegenkomt praat ze hierover met haar. Iedereen is alleen maar bezig met op elkaar letten. Ik voel een druk en dat is niet wat ik wil zegt Jessie tegen Hiske. En legt verder uit dat ze zich vervelend voelt om te gaan sporten omdat ze denkt dat de groep verwachtingen van haar heeft. Hiske geeft aan dat ze Jessie snapt maar raadt haar aan niets aan te trekken van de groep. Zal Jessie dit advies opvolgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *