Sanne vindt de troep om haar heen schandalig

Sanne vindt de troep om haar heen schandalig

Sanne mag weinig lopen omdat ze last van haar voet heeft. Om deze reden zit zij veel aan tafel en valt het haar op dat alle troep blijft liggen op tafel. Wanneer Adriaan en Sanne samen aan tafel zitten, begint Sanne tegen hem over de troep. Ik vind het ronduit schandalig zegt Sanne boos tegen Adriaan. En vertelt verder aan Adriaan dat ze een opsomming heeft gemaakt en straks in de groep gaat zeggen dat het haar dwarszit. Adriaan waarschuwt haar voor de reacties maar ze geeft aan dat dit het haar niets uitmaakt. Wat later zit de groep bij elkaar om het een en het ander te bespreken. Sanne kaart het nog eens aan en de groep lijkt hier voortaan op te willen letten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *