John irriteert zich aan de vele discussies in Utopia 2

John irriteert zich aan de vele discussies in Utopia 2

Nog meer frustraties in Utopia 2. Terwijl Sanne haar frustraties over de groep uit bij Adriaan, doet John hetzelfde bij Christel. Sinds de bewoners iets meer geld en boodschappen hebben, zijn er al veel discussies geweest in de groep. Zo is niet iedereen het eens met de verdeling van het voedsel en lijken er zelfs dingen te verdwijnen. Er wordt veel te veel gediscussieerd over dingen die helemaal nergens over gaan zegt John gefrustreerd tegen Christel. Dit is absoluut mijn Utopia niet gaat hij verder. Het hoort erbij reageert Christel maar John vindt dit onzin. En benoemt nogmaals dat hij vindt dat er veel te veel gezeurd wordt en volgens hem komt dit vooral bij de jonge bewoners vandaan. Dit gezegd hebbende loopt John een beetje boos richting Mike om samen met hem te gaan bouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Heidy at 15:21

      Tja wat moet hij anders, hij is in Utopia gekomen om te bouwen. Maar af en toe is een discussie echt nodig zeker als je met verschillende mensen bent die je nog niet zo goed kent. Ik zou ook botsen met John hij doet echt alsof hij alles alleen doet. Maar er zijn meerdere die hard werken die hoor je toch ook niet klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *