Sanne verlaat tijdelijk Utopia 2

Sanne verlaat tijdelijk Utopia 2

Toen Jessie pas een paar dagen in de mini samenleving was, kreeg zij een witte envelop. Hier zat een brief in met het slechte nieuws dat haar oma was overleden en de uitnodiging voor de begrafenis. Vandaag is de dag dat zij afscheid van haar oma zal nemen. Vandaag maakt ze zich dan ook klaar. Iets voor 9:00 uur is het tijd om richting de poort te gaan. Brandon vervoert Jessie in stijl en laat haar in de kruiwagen zitten terwijl hij deze richting de poort duwt. De rest van de bewoners loopt achter haar aan. Bij de poort krijgt Jessie nog van iedereen een dikke knuffel en de bewoners wensen haar sterkte. Ik denk aan jou fluistert Christel waarna Jessie de poort achter zich dichttrekt. Ze heeft Utopia 2 tijdelijk verlaten, veel sterkte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *