Mike en Christel snappen de commotie die de groep maakt niet

Mike en Christel snappen de commotie die de groep maakt niet

Er is vanmorgen een discussie geweest tussen Sanne en Brandon, Jeffrey en John. De mannen vonden namelijk dat Sanne en Christel het niet kon maken ’s ochtends vroeg Mike aan te moedigen tijdens het hardlopen. De andere bewoners werden hier wakker van maar Sanne lijkt dit weinig uit te maken omdat er volgens haar was afgesproken om acht uur op te staan. Iedereen is zwaar chagrijnig en knorrig omdat ik geschreeuwd heb zegt Christel gepikeerd tegen Mike. Mike snapt er niets van en is het met Christel eens dat de bewoners gewoon om acht uur wakker moeten zijn. Het is toch nooit goed benadrukt ze. Christel vertelt dat Sanne en zij plezier hadden en het daar om gaat. Christel snapt niet hoe mensen chagrijnig wakker kunnen worden. Mike heeft hier wel een verklaring voor, hij denkt namelijk dat dit te maken heeft met de tijd waarop zij naar bed gaan. Ze zitten hier tot twee/drie uur. Christel kan er niet bij met haar hoofd. Doe normaal joh eindigt ze.  Zal de groep nog bijdraaien vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *