Mike is kwaad omdat Adriaan zijn spullen niet heeft opgeruimd

Mike is kwaad omdat Adriaan zijn spullen niet heeft opgeruimd

Mike is druk aan het opruimen, want hij wil het terrein mooi maken voor de aankomende open dag. De bewoners zouden alle spullen naar de tent brengen maar Adriaan heeft een hoop met stenen laten liggen. Mike is daar niet blij mee. Ik ben daar aan het straten, want ik wil gewoon een mooi straatje hebben zegt hij geïrriteerd. Die spullen lagen niet op jouw pleintje verdedigt Adriaan zichzelf. Ik hoef toch niet meteen alles op te ruimen omdat jij dat wil gaat hij boos verder. Na een discussie geeft Adriaan toe. Laat die stenen daar maar liggen, ik ruim het zo wel op roept hij kwaad naar Mike.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:18

    Ik hoop dat Mike geen na aper wordt van Ivan, alsjeblieft zeg. Wat mankeert hij zelf aan zijn handen? Je kan het toch ook zelf even opruimen Adriaan is ook met andere dingen bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *