Mike krijgt een bijzondere brief uit de buitenwereld

Mike krijgt een bijzondere brief uit de buitenwereld

Ondanks dat er wat irritaties heersen roept Sanne de groep bij elkaar. Ze heeft een ontdekking gedaan en wil dit graag met de groep delen. Vlak voordat Sanne het woord neemt kibbelen Mike en Adriaan nog over en weer. Ook Christel is niet blij dat ze snel bij de groep moet komen en dit laat ze weten. Toch probeert Sanne het positief te houden en ze vertelt dan ook wat er aan de hand is. Ik heb een drone zien vliegen en die viel hier op het terrein legt ze uit. Aan de drone zat een briefje vastgeplakt en Sanne vindt het belangrijk om dit in het bijzijn van de hele groep open te maken. Het briefje blijkt voor Mike te zijn, van een groep meiden. Zij zeggen dat ze dagelijks naar hem kijken en dat vooral zijn naakte douchebeurt erg in de smaak is gevallen. Jij bent voor ons de nummer een Utopiaan leest Mike voor. Op het gezicht van Mike verschijnt een kleine glimlach en de sfeer in de groep lijkt voor even te verbeteren.

Na de leuke verrassing van de drone, brengt Christel de discussie over de stenen naar voren. Wat was er nou net Mike vraagt ze. Als ik gewoon opruim en ik krijg de opmerking dat ik alles hier bepaal, dan weet ik genoeg reageert Mike boos. Ik ben niet achterlijk benadrukt hij. Volgens hem wordt er niet normaal gecommuniceerd en hij heeft het gevoel dat er achter zijn rug om wordt gepraat. Wordt dat hier gedaan vraagt hij aan de groep. Ik heb nog nooit iets achter jouw rug om gezegd zegt Adriaan. Toch vindt de rest van groep dat er af en toe wel heel veel irritatie is. Waar dat aan ligt, weten de bewoners nog niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *