Jessie breekt en vertelt in tranen aan de groep wat er aan de hand is

Jessie breekt en vertelt in tranen aan de groep wat er aan de hand is

Aangezien de bewoners bij elkaar zitten en hun frustraties delen, wil Jessie graag nog iets zeggen. De afgelopen paar dagen voel ik me niet chill begint ze met een trillende stem. Ze heeft zware dagen achter de rug omdat haar oma onlangs is overleden. De tranen rollen over Jessie haar wangen, terwijl ze verder praat. Ze voelt zich verplicht om het te vertellen aan de groep, aangezien Mike al heeft laten weten dat Jessie niet lekker in haar vel zit. Dit laatste stuit Jessie ook flink tegen de borst. Als ik zoiets tegen je vertel dan houd je het voor jezelf zegt ze tegen hem. Dit is niet het enige wat Jessie dwars zit. En legt uit dat ze het vervelend vindt dat als ze met Mike iets aan het doen is, zoals een straatje leggen, alleen Mike bedankt wordt. Ik voel me ondergesneeuwd legt ze verder uit. En vertelt daarna dat ze niet elke keer bedankt hoeft te worden maar ze geeft toe dat ze het wel jammer vindt dat een ander wel bedankt wordt en zij niet. Christel begrijpt Jessie helemaal en spreekt uit dat de bewoners elkaar moeten blijven waarderen. John knikt en merkt op dat Jessie nou eenmaal zware dagen achter de rug heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 139    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *