Oud Utopia 1 bewoner komt langs in Utopia 2

Oud Utopia 1 bewoner komt langs in Utopia 2

De poorten van Utopia gaan open en de bewoners herkennen gelijk een bekend gezicht, het is namelijk oud Utopia 1 bewoner Romy. De bewoners zijn door het dolle heen en en omarmen haar gelijk. Romy begroet iedereen stuk voor stuk en ze vertelt dat ze straks gaat vertellen wat ze komt doen. Hebben jullie ook drinken vraagt Romy enthousiast. Wat gaaf hier, ik vind het wel een beetje spannend voegt ze eraan toe. Wanneer ze zit, begint ze gelijk te vertellen dat ze niet in Utopia blijft. De groep lijkt teleurgesteld maar al snel komt het goede nieuws. Wanneer alle bewoners bij elkaar zitten vertelt Romy waar ze daadwerkelijk voor komt. Jullie zijn Utopia 2 begonnen hier, ik heb hier lang voor koeien en kippen mogen zorgen zegt ze. Ik heb natuurlijk gekeken naar jullie maar wat hier mist zijn dieren. Dus ik heb kippen meegenomen. De bewoners kunnen hun geluk niet op en ze zijn erg blij met het nieuws. Romy is natuurlijk wel nieuwsgierig wie de zorg van de kippen op zich gaat nemen. Sanne staat gelijk op en ze zegt dat ze thuis ook kippen heeft. Romy geeft aan dat het haar niet uitmaakt wie het doet, als het maar goed gebeurt. Wanneer Romy het grote nieuws heeft verteld, is ze erg nieuwsgierig hoe het eraan toe gaat in Utopia. De bewoners vertellen dat ze al een markt hebben georganiseerd en al aardig wat dingen hebben gebouwd. Nadat de bewoners met elkaar hebben gepraat, krijgt Romy een rondleiding over het terrein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 82    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:23

    Zal er toch eerst een goed hok voor de kippen moeten worden gebouwd, kijken wie dat gaat doen en waarvan. Dan hebben ze ook nog kippenvoer nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *