Oud Utopia 1 bewoner Romy spreekt individueel met een aantal bewoners van Utopia 2

Oud Utopia 1 bewoner Romy spreekt individueel met een aantal bewoners van Utopia 2

Nadat Romy heeft vertelt waarvoor zij in Utopia is, wil zij graag een rondleiding. Drinken jullie hieruit?reageert Romy geschokt als ze aan het eind van de groepsrondleding hoort over de vijver. Ook over de bestrating is ze erg verbaasd. Jullie hadden zoveel kunnen doen met die stenen, in plaats van een weg maken zegt ze eerlijk. Straks is het ijskoud en dan heb je wel een weg maar geen beschutte plek vervolgt ze verbaasd. De oud Utopia 1 bewoner geeft aan dat ze ook individueel met iedereen wil praten.

Samen met Sanne loopt Romy een rondje. Ik wil mezelf hier echt ontdekken en veranderen vertelt Sanne openhartig tegen Romy. Je moet even je momentje pakken adviseert Romy haar. Dat kan je mooi doen met de meegebrachte kippen voegt ze eraan toe. Romy geeft aan dat ze dat ook altijd even deed met de koeien. Je hebt dan lekker een uitlaatklep vertelt ze. Adriaan wil graag bereiken dat iedereen wat gezonder en wat natuurvriendelijk gaat eten, minder vlees en meer groeten en aardappelen zegt hij. Romy is zelf ook een enorme dierenvriend, dus de woorden van Adriaan maken indruk. Dat is wel een heel mooi doel zegt ze tegen hem.

Ik wil graag laten zien dat je met heel weinig ook heel gelukkig kan zijn vertelt Christel aan Romy. De oud Utopia 1 bewoner is het helemaal eens met Christel. Dat is zeker een mooi streven zegt ze. Je hebt geen eigen mobieltje of een ander communicatiemiddel, je hebt alleen elkaar. Ook Mike kan zich vinden in het doel van Christel. Jouw woorden raken mij wel zegt Mike tegen Christel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *