Adriaan wil de kippen van oud Utopia bewoner Romy niet aannemen

Adriaan wil de kippen van oud Utopia bewoner Romy niet aannemen

Oud Utopia bewoner Romy was afgelopen avond op bezoek bij de bewoners en ze is niet met lege handen gekomen. Speciaal voor de bewoners heeft ze vijf kippen meegenomen. Sanne is meteen helemaal fan. Ik heb thuis ook kippen, dus dit vind ik echt heel leuk zegt ze. Als het van de groep mag, wil ze heel graag voor de nieuwe dieren zorgen. Toch is niet iedereen blij met de het cadeau van Romy. Ik hoef in dit stadium geen dieren, dus ook geen kippen zegt Adriaan eerlijk. De rest van de bewoners vinden het ook lastig om hier een beslissing in te nemen. De meerderheid van de bewoners willen wel graag dieren maar ze snappen Adriaan ook heel erg goed. Kijk eerst even hoe het voelt en hoe het gaat, zo denk ik altijd adviseert Romy. De bewoners besluiten het advies van de oud bewoner op te volgen en de kippen te houden. John gaat meteen aan de slag, want er moet vanavond natuurlijk nog een hok komen voor de beesten.

Sanne is dolblij als ze het nieuws hoort dat de kippen toch blijven. Dit is echt heel fijn voor mij, dan kan ik ook een beetje mijn draai vinden huilt ze. De afgelopen dagen heeft ze niet veel kunnen doen. Ik voelde me al rot vanwege mijn rug en mijn enkel en dan komt dit snikt ze verder. Dit voelt gewoon zo fijn, ik wil dit met beide handen aangrijpen benadrukt ze. Christel stelt voor dat Sanne zich ook lekker gaat bemoeien met het kippenhok. Sanne houdt thuis namelijk ook kippen en ze weet dus precies hoe ze alles aan moet pakken. Ik voer deze taak met liefde uit zegt ze. Sanne haar dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 140    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:26

    Wel een kleine doos voor 5 kippen, ben benieuwd of ze al meteen zijn gestrest, had toch naar mijns inziens iets grotere doos moeten zijn voor 5 kippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *