Oud Utopia bewoner Romy is trots op de huidige vrouwelijke bewoners van Utopia 2

Oud Utopia bewoner Romy is trots op de huidige vrouwelijke bewoners van Utopia 2

Oud Utopia 1 bewoner Romy heeft Utopia niet vanaf het begin meegemaakt. Het maakt haar dan ook trots dat er nu tijdens Utopia 2, drie vrouwen op het terrein zijn. Jullie zijn echt powervrouwen zegt ze tegen de vrouwelijke bewoners. Ik vind het echt vet om te zien, want jullie flikken het wel voegt ze eraan toe. Ze weet natuurlijk hoe het is om opgesloten te zitten en geen contact te hebben met de buitenwereld. Ze heeft daarom nog een aantal nuttige tips voor de huidige bewoners. Het gevoel van nutteloosheid ga je nog 80.000 keer krijgen maar vergeet nooit hoe vet het eigenlijk is vervolgt ze. Je moet gewoon de Christel, Sanne of Jessie blijven die je bent, jezelf blijven is volgens Romy namelijk het belangrijkste.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *