Adriaan wil geen aandacht besteden aan zijn verjaardag

Adriaan wil geen aandacht besteden aan zijn verjaardag

Een nieuwe dag is weer aangebroken klikt er een nieuw geluid over het terrein. Het zijn de kippen die oud Utopia bewoner Romy gisteren heeft langsgebracht. Om 06:00 uur staat Adriaan naast zijn bed en zoals elke ochtend richt hij zich meteen op het aanmaken van het vuur. Maar toch is het geen normale dag voor Adriaan, het is namelijk zijn verjaardag. Ook de andere bewoners ontwaken langzaam. Omdat het een beetje frisjes in kleden de bewoners zich goed aan. Christel loopt in haar jas een rondje over het terrein en plukt hier en daar wat bloemen voor de jarige job. Een voor een feliciteren de bewoners Adriaan. Adriaan geeft aan verder geen aandacht aan zijn verjaardag te willen besteden. Ik hoef er niet aan herinnerd te worden besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *