Sanne belt de dokter, ze heeft veel pijn

Sanne belt de dokter, ze heeft veel pijn

Als alle bewoners wakker zijn wordt er hard gewerkt. De mannen zijn druk bezig met het zagen van hout en dit gaat in goed overleg. Ook de vrouwen steken de handen uit de mouwen, behalve Sanne. Sanne zit met een sip gezicht in bed. Waarom heb ik overal pijn zucht ze. Christel probeert te pijn te verzachten door haar schouders wat te masseren maar haar schouders zijn niet de enige plek waar ze last van heeft. Ook haar enkel werkt niet mee en op advies van haar mede bewoners besluit Sanne de dokter te bellen. Als Sanne het nummer van de dokter draait wacht haar een telleurstelling. De dokter is vandaag gesloten en dus zal Sanne moeten wachten tot morgen. Verdrietig vertelt ze het nieuws aan de rest van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *