Brandon probeert de gemeente te bellen om water en stroom te regelen

Brandon probeert de gemeente te bellen om water en stroom te regelen

De bewoners leven nu al twee weken zonder stromend water en stroom en vandaag besluit Brandon om daar iets aan te doen. Hij besluit dan ook om naar de gemeente bellen, in de hoop dat zij hem verder kunnen helpen. Na een lange wachtrij krijgt Brandon eindelijk een medewerker aan de lijn. Hij legt uit dat ze water en elektriciteit willen aanvragen. De medewerker van de gemeente legt uit naar welke instanties Brandon moet bellen. Dan valt plotseling de verbinding weg. Ik heb nog wel degene gehoord die ik moet hebben merkt Brandon op en stelt daarmee de andere bewoners gerust. Zal de groep snel water en stroom krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:29

    Waarom heeft hij dat niet meteen een van de eerste dagen gevraagd? Dan hadden ze misschien nu water en stroom gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *