Hiske meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

Hiske meldt zich als nieuwe bewoner van Utopia 2

De bewoners zijn druk bezig, als de poort plotseling opengaat. Een vrouw stapt de mini samenleving in. Adriaan, Mike en John staan bij de poort te zagen en ontvangen de vrouw vriendelijk. Ze heet Hiske en heeft erg zin om aan haar Utopia avontuur te beginnen. Ook de andere bewoners komen zich voorstellen en ze besluiten even bij elkaar te zitten om kennis te maken. De vrouwen reageren enthousiast dat er nog een vrouw is bijgekomen. Als de bewoners rondom het kampvuur zitten, begint Hiske te vertellen. Ze is 34 jaar en werkte als sportdocent. Daarbij vindt ze het ook leuk om evenementen te organiseren. Ik kom voor een zelfvoorzienend Utopia vertelt de nieuweling verder. De andere bewoners reageren enthousiast en stellen Hiske een paar vragen, die ze vrolijk beantwoordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *