Hoe reageren de bewoners op de komst van nieuweling Hiske?

Hoe reageren de bewoners op de komst van nieuweling Hiske?

Nadat nieuwe bewoner Hiske zich heeft voorgesteld aan de groep gaan de mannen weer aan het werk. De vrouwen kletsen nog even verder. Terwijl ze over het Utopia 2 terrein lopen vertellen Christel, Jessie en Sanne over de afgelopen periode en over wat ze allemaal van plan zijn. Ook gaan ze op zoek naar een plek waar Hiske haar hangmat op kan hangen Bij de mannen is Hiske het onderwerp van het gesprek. Misschien komen er nog wel meer vandaag speculeert Adriaan. Mike denkt dat dit niet zo zal zijn. Wel zijn de mannen het erover eens dat het vreemd blijft dat er steeds nieuwe bijkomen omdat de groep hierdoor toch weer verandert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *