Nieuweling Hiske wordt bijgepraat over de huidige prioriteiten in Utopia 2

Nieuweling Hiske wordt bijgepraat over de huidige prioriteiten in Utopia 2

Nieuwe bewoner Hiske is vandaag Utopia 2 in gekomen en pakt enthousiast haar kist uit. Mike komt de tent binnenlopen en vraagt of ze er zin in heeft. Ja klinkt er opgewekt. Hiske is heel erg onder de indruk van alle vorderingen op het terrein. Ze is benieuwd naar het volgende project. Dat is afhankelijk van elke week denk ik, geeft Mike aan. En voegt eraan toe dat ze eerst flink wat geld willen genereren om het volgende bouwwerk te kunnen bekostigen. Adriaan vertelt haar daarna hoe ze het toekomstige huis willen gaan inrichten. Echter is dit niet de prioriteit voegt Mike toe, dat is op dit moment water. Hiske vindt dit een goed plan. Een doel voor ogen hebben, dat werkt benadrukt ze. En laat verder weten dat ze er zin in heeft en wil maar al te graag aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *