John denkt dat nieuweling Hiske het goed kan vinden met Adriaan

John denkt dat nieuweling Hiske het goed kan vinden met Adriaan

Hiske is als nieuwe bewoner van Utopia binnen gekomen en heeft ondertussen haar kist uitgepakt en het terrein verkent. Wanneer ze samen met John is vertelt John dat hem iets opvalt. Hij denkt dat Hiske het goed kan vinden met Adriaan, omdat ze beiden een achtergrond hebben met tuinen. Hij heeft het wel nodig, denk ik vervolgt John tegen Hiske en legt hierbij uit dat Adriaan veganist is en hierdoor iemand zoekt die op een lijn ligt met hem. Hiske luistert aandachtig naar John zijn verhaal en lijkt te snappen wat hij bedoelt. Zal John gelijk ook krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *