Brandon en Mike zitten met hun handen in het haar, de telefoon is niet op te waarderen

Brandon en Mike zitten met hun handen in het haar, de telefoon is niet op te waarderen

De bewoners hebben onlangs een opwaardeerkaart voor hun telefoon gekregen van koerier Richard. Als Mike vanmiddag wil bellen loopt hij naar Brandon toe, die hem mededeelt dat het opwaarderen niet lukt. Ik heb gebeld, ik heb ge-sms’t maar het lukt allemaal niet zucht hij. En laat weten dat hij graag een wegwerptelefoon bij Richard wil bestellen, omdat die makkelijk op te waarderen is. Wat later proberen de mannen samen nog een paar keer het beltegoed op te waarderen, maar zonder succes. Wat een struggle zucht Brandon. Hoe zullen de bewoners dit oplossen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *