Hiske legt aan de groep uit hoe het beter kan

Hiske legt aan de groep uit hoe het beter kan

De bewoners zitten bij elkaar. Het gezamenlijke moment wordt aangegrepen om over het beltegoed te praten. Nieuweling Hiske vertelt aan de groep dat ze een beter idee heeft. Ze vertelt dat het handiger is om naar een informatienummer te bellen en via dat nummer naar andere nummers te vragen. Volgens haar heeft Brandon dit de eerste keren niet gedaan en liet hij zich doorverbinden naar het juiste bedrijf, wat alleen maar zorgt voor meer telefoonkosten. De bewoners luisteren aandachtig naar haar en John merkt op dat het nog een leerproces is voor Brandon.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *