Sanne is boos omdat alles wat ze zegt niet naar geluisterd wordt

Sanne is boos omdat alles wat ze zegt niet naar geluisterd wordt

Wanneer Sanne en Adriaan een broodje pindakaas eten, komt het onderwerp al snel op het avondeten. Sanne had met de groep afgesproken dat zij vanavond rijst zal gaan maken. Toch heeft Adriaan net opgevangen dat Christel aardappelen wil gaan koken. Wanneer Sanne dit hoort is ze niet blij en gaat ze verhaal halen bij Christel. Alles wat ik zeg, daar wordt niet naar geluisterd zegt Sanne boos tegen Adriaan wanneer zij hoort dat Christel wil gaan koken. Adriaan snapt de frustratie van Sanne en samen besluiten ze Christel hierop aan te spreken. Volgens mij zal ik gaan koken zegt Sanne geïrriteerd tegen Christel. Uiteindelijk besluit Sanne dat Christel beter kan gaan koken, omdat zij het nog druk heeft met het kippenhok.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *