Christel oppert een idee om geld te verdienen, niet iedereen is enthousiast

Christel oppert een idee om geld te verdienen, niet iedereen is enthousiast

Wanneer de bewoners toch bij elkaar zitten komt Christel met een idee. Ze wil graag meer geld verdienen maar wel op een mooie manier. Om deze reden heeft zij bedacht dat bezoekers boompjes kunnen adopteren. Christel wil de bomen dan planten en laten groeien. Iedere bezoeker die een boompje koopt, kan hier een zelf gemaakt label ophangen zodat de boom herkent wordt. Ze legt uit aan de groep dat er veel bijzondere verhalen zijn die bij de bomen kunnen horen en dat ze deze verhalen wil bundelen in een boek. De groep luistert aandachtig naar het idee maar John lijkt niet heel enthousiast te zijn. Ik wil er geen kerkhof van maken zegt hij hardop. Christel lijkt niet gecharmeerd van deze opmerking en gaat er daarom ook tegenin. Heb je mij dat horen zeggen dan? De rest van de groep geeft geen reactie op het voorstel van Christel. Zal ze haar idee doorzetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *