Sanne is niet blij met de kritiek op de kippen

Sanne is niet blij met de kritiek op de kippen

Nadat Christel haar verhaal over de boompjes heeft gedaan, besluit ze dat ze graag de kippen namen wil geven. Ik wil er eentje Maaike noemen zegt ze lachend. Ook Sanne was al van plan om de kippen namen te geven en heeft er al eentje uitgekozen die ze een naam wil geven. Tristan, Koos, Richard en Maaike besluit Mike. De laatste kip zal nog een naam krijgen van Sanne. Als ze maar goeie eieren leggen, dan vind ik het prima sluit John het namenrondje af. En grapt naar Sanne dat de kippen goeie eieren moeten leggen, omdat hij al klaar met de beestjes is. Hij gaat verder en merkt op dat de kippen alle kisten vies maken, maar Sanne kan niet echt lachen om deze grappen. Hij moet ophouden met zijn grappen, ik ben geïrriteerd zegt ze even later boos tegen Adriaan. Ze vindt dat sommige bewoners maar lastig doen over de kippen en dit is volgens haar niet eerlijk. Dan hadden ze maar nee moeten zeggen eindigt ze boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *