Sanne is niet blij met de houding van Jessie

Sanne is niet blij met de houding van Jessie

Sanne is blij dat er gisteren kippen zijn gebracht door oud bewoner Romy omdat ze hierdoor een extra taak heeft. Ze voelt zich daarom ook erg verantwoordelijk voor de kippen maar tot nu toe laten zij zich nog niet vangen. Sanne wil graag vanavond de kippen in hun gemaakte kooi stoppen en daarom heeft ze gevraagd of de anderen haar willen helpen met vangen. Maar Jessie heeft hier geen zin in. Sanne lijkt het niet leuk te vinden dat Jessie niet mee wil helpen. Iedereen wil helpen, maar jij niet voegt ze eraan toe. Jessie snapt het probleem niet en geeft aan dat ze het gewoon niet ziet zitten om kippen te vangen. Dan blijf je lekker zitten zegt Sanne cynisch tegen haar. De twee geven elkaar sarcastisch een high five waarnaar hun wegen weer scheiden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *