Sanne en Christel hebben opnieuw een discussie over het koken

Sanne en Christel hebben opnieuw een discussie over het koken

Eerder vandaag was een discussie tussen Sanne en Christel waarin onduidelijk was wie er zou gaan koken. Sanne had in eerste instantie aangegeven te willen koken, maar toen zij erachter kwam dat Christel dit wilde doen, heeft Sanne aangegeven haar handen eraf te trekken. Nu Christel aan het koken is roept ze Sanne erbij, omdat zij graag wil dat Sanne komt helpen. Je kan even helpen zegt Christel tegen Sanne. Maar die begrijpt er niets van. Jij bent toch nu aan het koken? vraagt ze aan haar. Uiteindelijk besluit Sanne te helpen maar dit gaat niet van harte. Ik vind het een beetje apart, het gaat toch nergens over benadrukt ze. Geïrriteerd vraagt Sanne wat ze moet doen en met tegenzin gaat ze ermee aan de slag. Het zou mij een worst wezen, ik ben er nu.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *