Wat is nieuweling Hiske van plan in Utopia?

Wat is nieuweling Hiske van plan in Utopia?

Na het avondeten nemen Jessie en Hiske plaats op de steiger samen. Jij was zeker wel zenuwachtig toen je binnenkwam vraagt Jessie. De zenuwen heeft Hiske zeker gehad, maar ook bij haar mede bewoners merkte ze een gespannen sfeertje. Vervolgens vraagt Jessie naar Hiske haar specifieke doelen. Wat ze al eerder aangaf, hoopt Hiske dat Utopia 2 zo zelfvoorzienend mogelijk wordt. Zo zou ze graag eigen groenten en bloemen willen kweken. Ook wil ze heel graag bezig zijn met evenementen en cultuur. Hierbij wil ze ook andere mensen uitnodigen om kennis te vergaren. Dat zijn gewoon leuke dingen zegt ze enthousiast. Ze is vooral van plan lekker aan de slag te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *