Nieuweling Gerrit zorgt voor een lekkere verrassing voor zijn mede bewoners

Nieuweling Gerrit zorgt voor een lekkere verrassing voor zijn mede bewoners

Wanneer de vergadering ten einde is vragen Christel en Gerrit hun mede bewoners om nog even te blijven zitten. De twee hebben namelijk een verrassing voor de groep en ze willen hen hier graag mee verblijden. Gerrit is aangekomen en heeft daarom een flesje alcohol meegenomen die hij wil delen met de bewoners. Dat lusten de rest van de bewoners wel. Naast de drank hebben Brandon en Christel in het geheim ook een verrassing voor de bewoners geregeld. De twee willen de bewoners voor hun harde werk belonen en daarom hebben ze voor iedereen een kleinigheidje besteld. Jessie schreeuwt het uit wanneer ze een zak chips aangereikt krijgt van Christel. Hierna vliegen de stroopwafels, koekjes en andere lekkernijen over tafel. De bewoners kunnen hun geluk niet op bij het aanzien van al dat lekkers dat uit de tas komt. Ze besluiten na een klein applaus gezamenlijk te proosten op hun team. Wordt de dag toch nog op een vrolijke noot afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 12:35

    Als er maar alcohol in het spel is dan is alles goed. Lijkt wel of de mens niet zonder alcohol kan, had lekker flessen water/of limo meegenomen. Mag er geen zakgeld uitgekeerd worden maar wel stiekem wordt er van alles besteld zonder dat de hele groep het weet. Rare groep vind ik het maar ze doen maar iets zonder na te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *