Voor het eerst komt er een bezoekster in Utopia 2 overnachten

Voor het eerst komt er een bezoekster in Utopia 2 overnachten

Tijdens de open dag gaf bezoekster aan dat ze heel graag op het Utopia 2 terrein zou willen wildkamperen. Volgens de bewoners was het geen probleem en daarom stapt Wyatt blij het terrein op. Ik heb het minimale meegenomen voor mijn doen zegt ze lachend. Nadat ze een plekje heeft uitgezocht en haar spullen heeft neergelegd, wil ze natuurlijk even een korte rondleiding over het terrein. De bewoners hebben niet stilgezeten en dat valt Wyatt op. Ik zie dat jullie een overkapping hebben zegt ze verrast. Kleine stapjes, maar wel superleuk voegt ze eraan toe.

Nadat de bezoekster een rondleiding heeft gehad over het terrein, is het tijd om haar tent op te zetten. Hiervoor heeft Wyatt een challenge bedacht. We gaan binnen dertig seconden proberen de tent op te zetten zegt ze tegen de vrouwen. De tent moet opengeklapt worden en daarna trek je de stokken eruit, totdat hij klik zegt legt ze verder uit. Als we dat aan vier kanten doen, dan staat hij. Dat willen Sanne, Jessie, Hiske en Christel wel proberen. Sanne zet een stopwatch op haar horloge en ze telt af. Als een geoliede machine gaan de vrouwen te werk en binnen een mum van tijd staat de tent rechtop. Klaar roept Jessie en Sanne stopt de tijd. Zeventien seconden zegt ze blij en de hele groep begint te juichen. Ze hebben de challenge gehaald. Hoe zal de nacht van Wyatt verlopen zijn? We komen er vast snel op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *