Mike en Adriaan maken zich zorgen om Sanne

Mike en Adriaan maken zich zorgen om Sanne

Sanne heeft al een tijd last van een pijnlijke enkel. Als je wil, kan je dan mijn enkel intapen vraagt Sanne dan ook aan Mike. Mike vindt dat geen goed idee. Jij moet gewoon zorgen dat je de rest van de avond met je voet omhoog zit adviseert hij verder. Ik heb het liefst dat je een week in je bed blijft liggen benadrukt hij. Sanne wil graag meehelpen aan het bouwen van Utopia 2, dus in bed liggen is voor haar geen optie. Iedereen weet dat je verkeerd loopt en te veel doet vervolgt Mike streng. Dit gaat echt niet goed zo. Ook Adriaan maakt zich zorgen om Sanne. Dit kan het voor de rest van je leven verpesten zegt hij. Maar of Sanne rust gaat nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *