Mike vindt een aantal mede bewoners onvolwassen

Mike vindt een aantal mede bewoners onvolwassen

Hiske en Mike hebben al een goed gesprek gehad en wat later vinden de twee elkaar weer. Hiske is benieuwd of Mike op of aanmerkingen heeft bij haar. Mike zegt dat Hiske hartstikke goed bezig is. Dat vindt hij niet van iedereen uit de groep. Hij vindt namelijk dat een aantal bewoners onvolwassen bezig zijn. Volgens Mike wordt er weinig gegund in de groep. Hiske begrijpt wat Mike bedoelt. En vertelt dat zij de heftigheid die zij ervaart met deze groep eigenlijk niet gewend is. Mike idem dito. Wel denken de twee dat er de komende drie weken veel zal veranderen, wat Hiske erg spannend vindt. Mike heeft besloten om binnenkort voor zichzelf te gaan kiezen. Dit vindt Hiske een heftige beslissing, omdat ze Mike en zijn behulpzaamheid erg bepalend vindt voor de groep. Maar Mike lijkt zeker te zijn van zijn besluit. Hij wil de energie die hij in anderen stopt liever voor zichzelf bewaren. Daarmee wil hij erachter komen wat zijn doelen en idealen zijn. Ik hoef me niet altijd weg te cijferen voor anderen legt hij aan Hiske uit. Hiske begrijpt wel waarom Mike zo erover denkt en vindt ook dat de anderen af en toe naar voren mogen stappen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *