Adriaan vindt de zakelijke Gerrit niet leuk

Adriaan vindt de zakelijke Gerrit niet leuk

Adriaan en Gerrit leken het goed met elkaar te kunnen vinden, sinds de binnenkomst van Gerrit. Maar al snel leek het erop dat er scheurtjes in de relatie kwam. Al meerdere malen hebben de twee discussies met elkaar gehad maar wanneer de twee mannen afgelopen avond samen zijn vertelt Adriaan wat hij echt vindt van Gerrit. Ik doe ook soms dingen die ik niet leuk vind zegt Adriaan tegen Gerrit. En legt uit dat hij vindt dat Gerrit meer kan doen. Hij vindt Gerrit een aardige man maar vindt de zakelijke Gerrit niet leuk. Ik wil je mijn vertrouwen geven vervolgt Adriaan, maar legt uit dat hij het hem nog niet toevertrouwt. Gerrit begrijpt Adriaan wel en legt uit dat niet iedereen met de zakelijk Gerrit kan dealen. Zal het in de toekomst beter gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:03

    Adriaan heeft hem goed door Gerrit zit er alleen maar voor zich zelf weinig doen de kantjes eraf lopen.De financien stellen nog niets voor .Laat Gerrit zin handjes eens laten wapperen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *