De mannen uit Utopia 2 houden een gezellige mannenavond

De mannen uit Utopia 2 houden een gezellige mannenavond

De mannen hebben afgelopen avond besloten een mannenavond te houden met elkaar. Wanneer de bewoners hebben gegeten en de rust weder is gekeerd in de groep besluiten de mannen elkaar op te zoeken. Samen gaan zij zitten bij Palma Beach en lachen met elkaar onder het genot van een drankje. Al snel komt het onderwerp bij voetbal en hier raken zij niet over uitgepraat. Nu de mannen een mannenavond hebben, hebben de vrouwen elkaar ook opgezocht. Ook zij vermaken zich prima onder het genot van een drankje. En zo is de avond gezellig verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *