Christel is woedend en schreeuwt al haar frustraties uit tegenover John

Christel is woedend en schreeuwt al haar frustraties uit tegenover John

In Utopia 2 heerst momenteel een vervelende sfeer en Hiske kan het niet meer aan. Ze dreigt uit het financiën team te stappen omdat ze het vertrouwen van de bewoners niet krijgt. Bij Christel wordt hierdoor het bloed onder haar nagels vandaan gehaald. Christel ziet Hiske als een hardwerkende vrouw. ’s Avonds zag ik haar nog tellen vertelt ze met emotie. Mike en John verheffen vervolgens hun stem. Zij vinden het geen groot punt. Dan ontploft Christel. Ze kan niet meer aanhoren wat er wordt gezegd, staat op en kijkt fel in de ogen van John. Laat me nou eens uitpraten schreeuwt ze. Een stilte valt. Ze heeft nu het woord en gaat schreeuwend verder. Onder een t-shirtje shag lopen pakken. Wie denk je wel niet dat je bent!? Haar stem wordt nog feller. Jij doet even zo omdat jij je een koning voelt! Ze vuurt al haar woede af op John. John probeert nog in de tegenaanval te gaan. Meer dan dat jij bent. De twee beginnen door elkaar te schreeuwen. De andere bewoners proberen de twee te kalmeren en geven aan dat ze het centraal moeten houden. Wanneer de groep weer rustig praat over de financiën, komt John weer met een opmerking. Ik word wel finance man zegt hij serieus. Christel valt hem direct in de rede. Nou… Dacht ik niet zegt ze terwijl ze met afschuw wegkijkt van John.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 06:56

    Eindelijk eens iemand die een grote bek terug durft te geven aan die griezel van al 57 jaar (zoals hij zelf altijd zegt ik ben 57 ). John op de financiën lijkt me zeker geen goed plan dan verdwijnt er alleen maar geld die man is echt niet te vertrouwen. Gaaf van Christel dat ze eindelijk haar mond open durfde te doen. Wie denkt hij wel wie hij is die John? Net een klein kind die zijn zin niet krijgt. Man man man wat huilt die man vaak op tv. wat een ontzettende zielenpoot, zo jammer dat hij niet weggegaan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *