Jens biecht bij Gerrit over Mylène

Jens biecht bij Gerrit over Mylène

Gerrit zit afgelopen avond laat nog in de silo als Jens en Mylène binnen komen lopen. Wat heb jij allemaal gedaan dan? vraagt Gerrit nieuwsgierig. Jens laat weten dat hij met Mylène heeft geknuffeld en Gerrit vraagt daarna of Jens en Mylène al intiem zijn geweest. Ja antwoordt Jens direct. Ik zei toch dat het nooit lang kon duren gaat Gerrit verder. Precies twee weken en een beetje. Jens begint te lachen. Waar gaat het heen met de jeugd van tegenwoordig? gaat Gerrit verder. Zijn Jens en Mylène daadwerkelijk intiem geweest of maakt Jens slechts een grapje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *