De tweede dag voor potentiële bewoners Dylan en Jorge is begonnen

De tweede dag voor potentiële bewoners Dylan en Jorge is begonnen

Potentiële bewoners Jorge en Dylan zijn op deze nieuwe dag al vroeg uit hun bed. Samen met Adriaan geniet Jorge van een bakje koffie. De twee praten over sporten en Adriaan vertelt enthousiast over zijn trainingen. Jorge laat weten dat hij ook vaak sport en dat hij het mooi vindt dat hij uitdraagt dat je zonder dierlijk voedsel ook heel gezond en fit kan zijn. Dankjewel reageert Adriaan trots. Aan de andere kant van het Utopia 2 terrein heeft Dylan Jessie geholpen met een klusje. Zodra dit klaar is zoekt de potentiële bewoner de silo weer op. Op de bovenverdieping legt Dylan zijn tattoo spullen klaar en hij gaat van start met het tatoeëren van Jessies riem. Ik denk, als ik er koffiebonen op maak, dan is het echt de riem van Jessie legt Dylan wat later uit aan Timothy. Vet zegt Timothy onder de indruk. Wat gaat de rest van de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *