Shelley krijgt een lesje tatoeëren van potentiële bewoner Dylan

Shelley krijgt een lesje tatoeëren van potentiële bewoner Dylan

Shelley loopt naar de bovenverdieping van de silo en daar komt ze Dylan tegen. De potentiële bewoner is een leren lap aan het tatoeëren en Shelley kijkt met interesse toe. Zou ik het misschien een keer mogen proberen vraagt ze voorzichtig. Ja, tuurlijk antwoordt Dylan en hij legt uit hoe Shelley de pen vast moet houden. Shelley gaat vervolgens met de naald in het leer en ze zet haar eerste lijntje. Wauw zegt ze blij. Wel vet benadrukt ze. Ook Merel, die al een tijdje staat te kijken, is onder de indruk. Ik vind het echt lauw hoor zegt ze. Gaan de dames ook iets met tatoeëren doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *