Merel en Jessie hebben een spannende date

Merel en Jessie hebben een spannende date

Jessie en Merel trekken de afgelopen tijd steeds meer naar elkaar toe. Een paar weken geleden hebben Hiske en Christel daarom een date voor hen georganiseerd maar Jessie liet weten hier geen zin in te hebben. Ondertussen is er veel gebeurd in Utopia 2 en hebben Jessie en Merel zelfs met elkaar gezoend. Dit heeft er bij Jessie voor gezorgd dat hij toch wel met Merel op date wilde gaan, mits de twee samen zouden gaan bowlen. Dit laten Hiske en Christel zich geen tweede keer zeggen, waardoor er vandaag een bowlingbaan voor Jessie en Merel binnenkwam. De bowlingbaan ligt bij de poort en Christel en Hiske rennen erop af. De twee verstoppen alle spullen achter de caravan, zodat Jessie en Merel nog even van niets weten. Adriaan krijgt vervolgens de taak om Jessie af te leiden en ondertussen verplaatsen Christel en Hiske de bowlingsbaan naar de silo toe. Als alles eenmaal is opgezet, worden Merel en Jessie erbij gehaald. In eerste instantie lijkt Jessie er niet zoveel zin in te hebben maar als hij doorheeft dat er een bowlingbaan in de silo staat is hij snel om. Jessie en Merel beginnen aan een spelletje bowlen en lijken veel plezier te hebben. Zal deze date de twee nog closer maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *