Potentiële bewoner Jorge spreekt Franny aan, hij vindt dat ze meer haar eigen ding moet doen

Potentiële bewoner Jorge spreekt Franny aan, hij vindt dat ze meer haar eigen ding moet doen

Potentiële bewoner Jorge en Franny staan samen bij het dierenhok te praten. Ik ben zelf iemand die over de top gaat. Doe maar lekker gek zegt de potentiële bewoner. Franny begrijpt waar hij het over heeft. Groots denken voegt ze eraan toe. Daar is Jorge het mee eens. Hij vindt dat Franny ook groter moet gaan denken. En je oogkleppen afdoen. Want die heb je nog steeds op. Want als hij dadelijk weg is, dan kan jij vlammen benadrukt hij. Franny vraagt zich vervolgens af waarom ze dit niet kan doen als Timothy nog in Utopia 2 aanwezig is. Jorge denkt even na hoe hij dit het best kan formuleren. Omdat je dan toch aan elkaar gekleefd bent. Wat Timothy is, ben jij ook antwoordt hij. Hij raadt haar aan om lekker haar eigen ding te gaan doen. Franny stemt hiermee in en lijkt gemotiveerd door Jorge zijn woorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *