Shelley en Christel praten over de visumhouders

Shelley en Christel praten over de visumhouders

Shelley en Christel liepen afgelopen avond over het terrein wanneer Shelley over de visumhouders begint. Heb je al met ze gesproken? Christel knikt. Met beiden heb ik gepraat. Shelley vertelt dat ze ook een goed gesprek heeft gehad met Jorge. Leuke jongen ook, lief. Christel knikt. Hij is heel lief, warm en erg geïnteresseerd. Ik denk wel dat Jorge het heel zwaar gaat krijgen als hij blijft, vervolgt Christel even later. Volgens haar is hij echt een schatje, maar wellicht niet klaar voor Utopia 2. Ik denk dat de mannen in ieder geval een voorkeur hebben voor Dylan. Maar er kan nog van van alles gebeuren deze week. Wie denk jij dat de nieuwe bewoner zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *