Mylène is erg blij met haar post

Mylène is erg blij met haar post

Mylène zit in de silo wanneer Christel binnen komt lopen. Pieter…, zegt de vrouwelijke bewoonster geheimzinnig. Wie is Pieter?, vraagt de Mylène verbaasd. Pan? Post? Christel begint te juichen en haalt de enveloppen achter haar rug tevoorschijn. Wel drie! Er verschijnt al snel een grote lach op Mylène’s gezicht en ze besluit de enveloppen direct open te maken. Wat leuk! Wat zal er in de brieven staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *