Gerrit en Jens hebben een goed gesprek

Gerrit en Jens hebben een goed gesprek

Mylène is de ex van Gerrit, maar lijkt sinds haar binnenkomst vooral oog te hebben voor Jens. De twee bewoners lijken erg hecht samen en 2 dagen geleden hebben zij aan Gerrit verteld dat ze hebben gekust. Nu Jens en Gerrit samen zitten in de Mongoolse tent, bespreken ze de situatie. Gerrit legt uit dat hij nog weinig interesse heeft in Mylène en het hem weinig uitmaakt wat Jens en Mylène samen hebben. De mannelijke bewoners bespreken hoe Mylène is als persoon, waarbij Jens aangeeft soms geen hoogte te krijgen van haar. Gerrit geeft aan dat hij snapt dat Jens op een roze wolk zit met Mylène, maar ook realistisch moet blijven denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *