Shelley denkt dat Mylène Gerrit jaloers probeert te maken

Shelley denkt dat Mylène Gerrit jaloers probeert te maken

Shelley en Gerrit zijn sinds de binnenkomst van Shelley erg close met elkaar en hebben zelfs een relatie met elkaar gehad in Utopia 2. Een tijd geleden is Mylène ,de ex van Gerrit, binnengekomen en dit zorgde voor veel gesprekken en speculaties. Nu Shelley met visumhouder Jorge in het huisje zit, geeft ze haar mening over Mylène. Shelley geeft aan dat het kan zijn de Mylène Gerrit jaloers probeert te maken, door te zoenen met Jens. Jorge luistert het verhaal aan en geeft aan dat dit best zou kunnen. Zal Shelley dit bespreekbaar maken met Mylène?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *