Shelley vraagt Dylan naar zijn beleving van zijn eerste dag

Shelley vraagt Dylan naar zijn beleving van zijn eerste dag

Dylan staat in het dierenhok de dieren te aaien wanneer Shelley naar hem toe komt lopen. Hoe is dat nou voor jou twee nieuwe bewoners?”, vraagt de visumhouder. De vrouwelijke bewoonster grinnikt en legt uit dat ze het inmiddels gewend is. Hoe is het voor jou? Dylan begint te lachen. Apart, echt gek. Ik vraag me continu af of jullie me leuk vinden. De visumhouder legt uit dat hij zijn best doet en het wel gaat zien. Ik vind dat ik me wel moet bewijzen. Een rondje lopen is leuk, maar dat kan morgen ook nog. Shelley knikt. Je doet goed je best. Even later begint de vrouwelijke bewoonster over tattoos. Veel bewoners hier willen er één. Tof idee om een tattooshop in de boomhut te beginnen. Dylan knikt. Er is zoveel mogelijk hier. Zal Dylan de nieuwe bewoner worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *