Christel vindt dat haar mede bewoners zich meer moeten inzetten voor het Summer Jam evenement

Christel vindt dat haar mede bewoners zich meer moeten inzetten voor het Summer Jam evenement

Christel vindt dat haar mede bewoners zich meer moeten inzetten voor het Summer Jam festival op 28 juli. Ze vindt dat de bewoners doen alsof zij vakantie hebben, terwijl zij eigenlijk druk moeten zijn met het organiseren van het evenement. Christel geeft als voorbeeld dat kamp JMJ niet betrokken is bij het organiseren van het evenement en dit schiet bij Manon in het verkeerde keelgat. Doei, dan ga je lekker weg zegt ze geïrriteerd tegen Manon. De irritaties lopen vervolgens hoog op terwijl het tweetal steeds harder tegen elkaar begint te schreeuwen. Christel dreigt om op te houden met het organiseren van het evenement. Kinderachtig dit reageert Manon.Ten slotte spreekt Christel haar irritaties uit en proberen de bewoners het uit te praten. Er wordt geconcludeerd dat er nog heel veel moet gebeuren en dat er echt een tandje bijgezet moet worden. Praten is niet genoeg, de handen moeten uit de mouwen gestoken worden.

Iets later voelt Christel zich toch geroepen haar excuus aan te bieden. Sorry dat ik zo uit mijn slof ging zegt ze terwijl de groep stilvalt. En legt uit dat ze meer initiatief verwacht van de andere bewoners. Christel vertelt dat ze voortaan meer taken uit gaat delen, zodat iedereen precies weet wat die moet gaan doen. Sanne bevestigt nogmaals dat Christel er niet alleen voor staat en graag wil helpen. En daarmee lijkt de discussie de wereld uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 66    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *