De bewoners bespreken de bouwplannen in Utopia 2

De bewoners bespreken de bouwplannen in Utopia 2

De bewoners gaan centraal en bespreken onder andere de bouwplannen. De belangrijkste punten van 20 juli lees je hier terug. Hiske opent de vergadering, zonder John en Mike. Zij hebben besloten om niet aanwezig te zijn bij de vergadering. Als eerste meldt Jeffry dat hij bezig is met het bestellen van containers voor afval, karton en glas. Ik moet er nog even achteraan mailen zegt Jeffry. Het gaat er zeker komen benadrukt hij. Timothy probeert stromend water te regelen maar net als Jeffry moet hij daarvoor een mailtje sturen. Zodra de kapotte laptop gemaakt is, zullen ze hiermee aan de slag gaan.

Adriaan begint over het eerste mailtje wat ze gisteren hebben gekregen. Het is echt een mijlpaal en ik ben er heel erg blij mee zegt hij vrolijk. Vervolgens begint Hiske over het onderwerp financiën. Ze heeft namelijk een plan voor een nieuw financiële team. Ze wil aparte potjes maken voor de investeringen, zodat het overzichtelijker wordt waar het geld naartoe gaat. Het nieuwe team zou bestaan uit Hiske, Gerrit, Timothy en John. Alleen John wil zich niet met financiën bezighouden, want hij wil bouwen. De groep merkt op dat dat op dit moment niet meer gebeurt. Veel bewoners uiten daarom hun zorgen dat de bouwplannen van John mogelijk niet gerealiseerd zullen worden. Volgens Hiske moet de groep in gesprek met John om te vragen waarom er niet gebouwd wordt. Ze vraagt de groep hoe zij denken over de bouw. Vrijwel iedereen wil dat er gebouwd wordt maar ze maken zich ondertussen wel zorgen om de haalbaarheid. Ik ben voor bouwen maar als we weer extra geld uit gaan geven aan eten en dergelijken komt er van de bouw niets terecht merkt Adriaan op. Hiske stelt vervolgens voor om in de volgende vergadering de knoop doorhakken of er verder geïnvesteerd moet worden in de bouw.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *