De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een laptop

De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een laptop

Terwijl de bewoners afgelopen avond lekker aan het feesten zijn, komen er twee bezoekers door de poort. Volk roept de man vrolijk. In zijn handen heeft hij een laptop. De bezoeker laat de laptop en de oplader aan John zien. Geweldig zegt John blij. Brandon rekent met de man af en de bewoners besluiten om de laptop morgen pas te gaan gebruiken. We gaan nu lekker feesten zegt Jeffry. Toch kan Brandon het niet laten om, omringd door alle bewoners, de laptop even aan te zetten. Na een luid gejuich vertelt Brandon dat hij de laptop morgen gaat testen met John. Wat zullen ze morgen als eerste met de laptop doen als deze getest is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 06:36

    Hoe kan dat nou, geen elektriciteit, geen provider, en anders moeten ze die ook gaan betalen, waar halen ze het geld allemaal vandaan? Had dan eerder een koelkast aangeschaft als er toch elektriciteit is. Ik snap hier helemaal niets meer van, het is alleen maar allemaal ikke ikke ikke. En als ze hun zin niet krijgen gaan ze dreigen of in de boom zitten of tegen dingen aan lopen trappen. Er zijn maar een paar normale mensen in deze groep helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *