De brandweer komt langs in Utopia 2 om voorlichting te geven over de aanhoudende droogte

De brandweer komt langs in Utopia 2 om voorlichting te geven over de aanhoudende droogte

De bewoners hebben bezoek gehad, brandweerman René bezoekt de groep op om hen een voorlichting te geven over de aanhoudende droogde in Nederland. René begint zijn verhaal met een uitleg over de verschillende fases. In Nederland is op dit moment fase twee van kracht, wat betekent dat er niet gestookt mag worden. ‘Geen vuur in de open bossen, niet barbecueën en niet roken legt de brandweerman uit. Staan er ook boetes op het roken? vraagt Joaquin. Ja zeker gaat brandweerman René verder. Er zijn in deze omgeving al mensen opgepakt die bosbranden hebben veroorzaakt. Voor roken kan je een boete krijgen van €140,-. John gaat hier op in en wil de brandweer graag zijn speciale rookplek laten zien. De brandweerman geeft aan dat hij deze plek wel wil zien maar dat dit niks aan de situatie veranderd. Ten slotte laat René zien hoe de brandblussers gebruikt moeten worden, mocht dit nodig zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *